joi, 28 martie 2013

Meniul din aceasta seara: faguri cu... !


Se pun 5 oua, 9 linguri de zahar, 9 de ulei, 9 de faina si o lingurita de amoniac. Se amesteca ouale cu zaharul, se bat bine, se pune amoniacul, uleiul si faina. Dupa ce se amesteca bine, se pun la cuptor...

Cam asta ar fi reteta normala pentru, stiti voi, chestiile alea pufoase, cu gaurele, pe care poti sa adaugi crema, dulceata, sau ce va pofteste inima. Ca sa nu se interpreteze, vedeti imaginea de mai jos! :D




Bineinteles, omul, inventiv de fire, care doreste sa incerce diverse arome, sa experimenteze, apeleaza la tot ce gaseste si considera bun!
Doua fete cucuiete, pe numele lor Aalaya Walker, 18 ani, si JJ Sandy, de 25 ani, s-au intalnit la aceasta din urma acasa. Ele, ca fetele, au decis sa-si puna in valoare talentele culinare. Asa ca, au dat drumul cuptorului sa se incalzeasca. Au uitat sa verifice insa interiorul cuptorului. Credeau ca e gol. Ei bine, nu prea a fost asa.
Pentru ca, dupa un timp, a inceput cuptorul sa "riposteze"... cu gloante! Mai ceva ca in vestul salbatic. Adevarul e ca aici a cam trisat fiindca nu le-a dat ocazia sa se pregateasca. Norocul lor a fost ca nu ramasesera multe gloante. Doar 4.
Ce s-a dovedit la final a fost ca Sandy "depozitase" in cuptor un incarcator de rezerva pentru al ei pistol Glock 21. La temperaturile ridicate din interior, acestea au explodat si au inceput sa faca ca toate cele. Unul chiar si-a nimerit tinta si a lovit-o pe Aalaya in picior. Niciuna nu a a vut de suferit grav dupa acest incident. poate putin dezamagite ca nu si-au indulcit papilele gustative in acea seara.

Prin urmare, cand va apucati de gatit, incalziti ciorba sau faceti un gratar, aruncati un ochi sa nu aveti surpriza sa intervina "ingrediente" in plus!

Sursa: Gizmodo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu