marți, 15 ianuarie 2013

O femeie a parcurs 1450 de kilometri, in loc de 150 km


Sabine Moreau, o femeie de 67 de ani din Belgia, trebuia sa ia pe cineva dintr-o statie de tren din Bruxell. Distanta dintre orasul in care locuia, Hainault Erquelinnes si capitala, era de 150 km. Femeia a decis sa deschida GPS-ul pentru a o ajuta sa ajunga mai repede.
Dintr-o eroare a GPS-ului, femeia, in loc sa se duca in nord, a luat-o spre sud. Acesta a ghidat-o pe rand, prin Franta, Germania, Austria si, intr-un final, a ajuns in Croatia la Zagreb. Toata "aventura", in loc sa dureze doua ore, a tinut DOUA ZILE. Pe drum a oprit de cateva ori ca sa alimenteze si sa doarma.
Ce a declarat:

" Am fost distrata si am continuat sa sofez. Am observat tot felul de semne de circulatie diferite, mai intai in franceza, apoi in germana si in final in croata. Insa am continuat sa merg mai departe. Deodata am ajuns in Zagreb si mi-am dat seama ca nu mai sunt in Belgia"

Hai da-o dracu' de treaba. i-ai dat seama tocmai la Zagreb ca ceva nu e in ordine... dupa 1500 de kilometri!

Eh, fii-su nu prea s-a amuzat pentru ca a alertat dupa o zi politia cu privire la disparitia femeii.

Da Sabine, ai fost distrata si nu ti-ai dat seama ca dureaza "putin" mai mult calatoria...

Sursa: Gizmodo

Faza Zilei :)) (Banana) - 15.01.2013


Dăruiţi femeii o sută de trandafiri roşii… ea tot va obiecta că era suficient unul singur, dar alb…
 ==
Doamna Şmilovici îşi atârna rufele pe frânghie, când clevetitoare ei vecină s-a apropiat de ea şi i-a spus:
- Îmi pare rău că trebuie să ţi-o spun, dar gurile rele susţin că soţul dumitale se ţine după fete. La vârsta lui! Are şaizeci şi cinci de ani, nu-i aşa?
- Da, are şaizeci şi cinci de ani. Ei şi ce dacă aleargă după fete? Şi câinii aleargă după maşini. Şi când prind câte una, parcă pot să şofeze?
==
A doua zi după un chef monstruos:
- Nu cred mă c-am fost atât de beat…
- Frate, după ce a anunţat în metrou ce staţie urmează, te-ai aşezat în genunchi şi le-ai zis călătorilor că ţi-a vorbit Dumnezeu.

***************
Soţul se întoarce mai devreme acasă şi îşi găseşte soţia în pat cu un tip necunoscut:
- Faceţi cunoştinţă, el este soţul meu iar acesta este Vasile. Şi până când voi o să vă cunoaşteţi mai bine, eu voi merge să chem salvarea.