marți, 22 iulie 2014

3 accidente in 30 de secunde!



Mi-am dat seama că locuiesc într-un cartier rău famat abia când mi-am plătit chiria la timp iar a doua zi mi-a bătut poliţia la uşă să mă întrebe de unde am banii…

*****

Era târziu după miezul nopţii. Un tip şi o tipă erau foarte ocupaţi unul cu celălalt în apartamentul ei, situat la primul nivel al unei clădiri. Deodată se aud paşi pe scară şi ea sare îngrozită:
- E soţul meu, spune tipa speriată, fugi repede pe balcon şi sari în grădină, să nu care cumva să te găsescă aici că face moarte de om!
Zis şi făcut. Dezbrăcat cum era, tipul iese pe balcon şi sare în grădină şi apoi începe să aştepte, în speranţa că tipa îi va arunca şi hainele, ca să se ducă şi el acasă. Şi aşteaptă şi tot aşteaptă până se mijesc zorile şi începe o burniţă. La un moment dat vede pe stradă un grup de oameni care alergau. Ce se gândeşte el: ia să ma iau şi eu după ei şi să alerg, că astfel mă mai încălzesc şi aşa reuşesc să ajung acasă fără prea multă băgare de seamă din partea altora. Se lipeşte de grup şi aleargă el ce aleargă până când unul din grupul de jogging se uită la el şi îl întreabă:
- Nu vă supăraţi, domnule, întotdeauna vă antrenaţi aşa, în pielea goală?
- Da! zice tipul, asta la mine e o regulă: eu nu alerg decât în pielea goală!
- Da!? se miră omul, şi întotdeauna alergaţi aşa, cu prezervativul pus?
- A nu, zice tipul, asta numai când plouă!

*****

- De ce nu poate niciodată o femeie să ceară în căsătorie un bărbat?
- Fiindcă, atunci când femeia se așează în genunchi, bărbatul se descheie la șliț…