luni, 5 mai 2014

Buget redus...Sfatul meu este să te căsătoreşti. Dacă vei avea o nevastă bună, vei fi fericit; dacă nu, vei deveni filosof.

*****

Două blonde:
- Fată, iubitul meu s-a făcut un mincinos. Alaltăieri mi-a zis că sexul anal e cel mai bun remediu pentru constipație. Deseară vrea să-mi facă iar, zice că nu i-a trecut constipația.

*****

Se făcea un sondaj de opinie cu privire la relațiile conjugale și modul de a le privi în diverse pături sociale. Prima dată este întrebat un muncitor:
- Cum credeți că e mai bine, să ai nevastă sau amantă?
- Păi, domnule, eu zic că e mai bine să ai nevastă.
- De ce?
- Eşti mai împăcat să ştii că te-ai însurat după lege, că nu trăiesti în păcat și au și copilasii doi părinţi, cum se cuvine.
Urmează un intelectual, aceeași întrebare:
- Părerea mea este că cel mai bine este să ai amantă, pentru că e relativ mai civilizat: când unul se plictiseste, pleacă pur si simplu, fără formalități, divorț, tribunale sau alte complicaţii. Și-apoi mai e și acel savuros sentiment de clandestinitate…
Se ajunge la un programator:
- Fără îndoială, cel mai bine este să ai si nevastă, si amantă. Acum, de exemplu, nevasta știe că sunt la amantă, amanta stie că sunt la nevastă, iar eu stau liniștit la calculator.