miercuri, 3 septembrie 2014

Entertainment japonez



Bulă, ştiindu-se mare scandalagiu încă de când a dat cu ochii-n ţâţe, îşi pregăteşte părinţii de majorat:
- Tată, în seara asta am majoratul la liceu. Dacă o să vin beat şi o să fac scandal te rog să mă ierţi şi să nu mă baţi pentru că este o seară specială.
- Bine, fiule.
Pleacă Bulă la majorat iar a doua zi se trezeşte cu vânătăi peste tot.
- Hai măi tată, mi-ai promis că nu o să mă baţ!.
- Ştiu, fiule. Când ai venit şi ai spart uşa pentru că nu nimereai cheia în gaură n-am zis nimic. Apoi când ai intrat în sufragerie şi ai aruncat televizorul pe geam pentru că nu puteai să nimereşti butoanele telecomenzii m-am calmat iar. Când ai intrat la noi în cameră, pe mine m-ai făcut beţiv iar pe mă-ta curvă: iar am închis ochii. Dar când te-ai c*cat în mijlocul camerei, ai înfipt beţe de chibrit în el si ai zis că ariciul doarme cu noi la noapte n-am mai rezistat!

*****

Aseară o prinsei pe nevastă-mea în pat cu altul, însă când a văzut că intru pe uşă, el a sărit repede pe fereastra de la dormitor. Atunci i-am şters o palmă în fugă neveste-mii şi m-am grăbit să sar după el. Când m-a văzut în grădină, vecinul mi-a strigat:
- Bulă, vezi că pe acolo a luat-o! zise el, arătând spre curtea celuilalt vecin.
- Mersi mult, amice! i-am răspuns, tocmai pregătindu-mă saăescaladez gardul. Şi trage-ti naibii şi tu nişte haine pe tine, tremuri ca trestia-n vânt…

*****

Doi tineri studenţi stăteau pe o bancă în parc. După o oră de linişte, băiatul se decide să rupă tăcerea şi îi propune fermecătoarei însoţitoare blonde:
- Nu vrei să mergem la mine în apartament?
- Nu aveam de gând, însă m-ai convins!