vineri, 21 martie 2014

Un belgian a avut parte de surpriza vietii! Intra si citeste despre ce e vorba!


Vă place titlul meu de tabloid? Eh? Să moară CanCan-ul și Libertatea de ciudă!!!
Hai să trecem la ceva mai 'serios'.

Bă, lumea s-a dus de tot. Pe bune, mă „lovesc” de știri din ce în ce mai retarde mă. Fiți numa' atenți aici.
În Belgia, un băiet și-o fată s-au luat prin 1993. El era din Antwerp, ea era din Indonezia. Avură ei niște probleme cu autoritățile belgiene, pentru că nu știu cu ce nu erau de acord în privința imigranților, dar până la urmă, au reușit să treacă de acest hop și s-au căsătorit.
El o descria ca fiind “foarte frumoasă și feminina” (ce țeapă și-a luat, măh! :))))
În toți anii ăștia (până în 2013), Jan și Monica, că așa-i cheamă pe ei, au trăit viața la maxim, au făcut sex, s-au bucurat de cei doi copii ai bărbatului (dintr-o căsnicie anterioară!). Practic, au fost familia perfectă.
Fac o mențiune (aiurea pusă) că diferența de vârstă dintre ei este de 16 ani. Adică, la căsătorie, el avea 43 ani și ea doar 27. Cică ea ar fi fost ca o soră pentru copiii lui. De aceea au luat decizia să nu mai facă alți plozi. Uite așa! Doi erau deja prea mulți, așa că nu s-au mai “chinuit” la aii.
Acu', normal, după 20 de ani (nu! Nu ma refer la Alexandre Dumas!), pe la vârsta de 47, nevasta, dacă încă era în putere, a decis să încerce și un alt „Mitruț” (explicat pe scurt, alta p*lă).
Ce nu a știu ea a fost că fii-su cel mare a văzut-o de câteva ori în club dansând cu unu, cu altu, și a urmărit-o până la casa celui care a agățat-o (în seara respectivă). Bineînțeles, nu a stat toată noaptea la pândă. Ce vroia să vadă? Noi poziții? Dar, acasă, i-a spus lu' ta-su tot.

Dar stați așa! Fiți atenți la o veste șoc! Mai ceva ca la OTV (R.I.P.)!
Un văr de-al ei (probabil tot de prin Indonezia) venit în vizită, i-a spus bărbatului că, Monica, e de fapt un Monic.... ăăăă, un el! Și că și-ar fi făcut operație de tăiere (auuu, ce mă doare!) a lui “Mitruț” (vezi mai sus ce înseamnă). Ăsta, devastat la auzirea acestei vești și, ținând cont că era și înșelat de propria... propriul 'nevast', a luat-o la întrebări când s-a întors într-o seară de la “serviciu”. Ea a recunoscut că, copil fiind, a decis să schimbe sexul, că se simțea feminină și nu putea să se exprime în postura de bărbat.


La scurt timp, Jan a declarat pentru un ziar: “viața mea s-a năruit în câteva secunde. Am fost oripilat. M-am simțit ca și cum ar fi profitat de mine timp de 20 de ani”. A mai adăugat: “mi s-a părut ceva suspect la ea pentru ca am observat că nu știa să calce rufele și să facă curățenie prin casă!”. Pe bune? Îți arăt vreo Bianca Drăgușanu sau Elena Băsescu de pe la noi. Garantez că nici astea nu știu să facă cele de mai sus și sunt femei. Sau nu?!?!

În momentul de față, el susține tratamente psihiatrice. Are nevoie, doar a fost pe 'invers' 20 de ani!? A depus cerere de desfacere a căsniciei dar, autoritățile Belgiene (care nu au acceptat-o inițial în țară) nu au fost de acord cu cererea lui și este nevoit să traiască cu Monica în aceeași casă. Oare e un tratament prescris de psihiatru? Va ajunge să țipe “cât e halatu'?” în curând?

Rămâneți pe costeluta.blogspot.com pentru alte știri senzaționale!

*****
Surse de inspirație: News.com.au; The Telegraph

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu